GARANTIRANA PONOVNA RAST VAŠIH LAS

S certifikatom garantiramo* ponovno in doživljenjsko rast presajenih las, ne glede na spol, količino izpadlih/stanjšanih las in ne glede na to, kako dolgo že trpite zaradi plešavosti/redke rasti las.

Izboljšan poseg, garantirani rezultati

Vaš zdravnik, dr. Muhammet Seyhan, uporablja certificirano in najnaprednejšo metodo DHI (direct hair implantation), ki daje naraven izgled pričeske. Metoda temelji na vsajanju enega po enega lasnega folikla. Za izvedbo so potrebni pripomočki najboljše kakovosti in veliko kirurškega znanja, zato daje tudi boljše rezultate.

Poseg je popolnoma neboleč. Tveganje za zaplete v primerjavi s klasično FUE metodo je manjše, saj je pri DHI tehniki med celotnim posegom za 60% manj krvavitev. Tehnika je odlična tudi za ljudi, ki si ne želijo pobriti svojih las. Stranskih efektov praktično ni, prav tako pa kaže najhitrejše znake uspeha.

Za poseg starostne omejitve ni, vendar se priporoča starost nad 23 let, saj se do takrat vzorci izpadanja las stabilizirajo.

Muhammet Seyhan je zdravnik-kirurg s 13 letnimi izkušnjami presaditve las. Je tudi lastnik butične klinike Hair Avrasya, ki deluje 8 let, in sicer v Turčiji, državi, ki slovi po največjem številu presaditve las na svetu. Klinika se ponaša s certifikatom s strani državne zdravstvene organizacije za opravljanje turizma lepotne kirurgije. Večina pacientov Hair Avrasya-e prihaja iz Amerike in Evrope.

Primeri zadovoljnih strank

Po presaditvi las

Vaš VIP tretman do ponovno bogate pričeske

1. Dan

Prihod v Istanbul, iz letališča vas odpelje naš voznik z luksuznim kombijem. Po tem ko se prijavite v hotel, vas odpeljemo na pregled na kliniko, kjer zdravnik določi najboljšo rešitev za poseg v 2. dnevu.

2. Dan

Zariše se rob lasišča in odpravimo se v operacijsko sobo. Po prejemu lokalne anastezije se začne odstranjevanje korenin iz zadnjega dela, kjer imamo veliko količino korenin, ki so zdrave in močne. Korenine se pregledajo in sortirajo na močnejše in šibkejše. Korenine se s pripomočkom, podobnem kuliju, vstavljajo ena po eno v naprej določen predel na lasišču. Ta del opravlja samo usposobljen zdravnik.

3. Dan

Odstrani se preveza, zdravnik opravi pregled, nato pa se opravi še prvo umivanje lasišča po posegu. Dobite preparate za nego lasišča doma in lahko se odpravite proti letališču, kamor vas ponovno odpelje naš voznik z luksuznim kombijem.

Prevoz in nastanitev

V ceno so všteti popolnoma vsi prevozi, ki jih potrebujete v Istanbulu. V tem mestu boste nastanjeni v luksuznem hotelu, ki bo imel 4 ali 5 zvezdic (odvisno je od zasedenosti hotelov, vendar so vsi hoteli, ki so izbrani iz naše strani, čisti in nadstandardni). Vsako jutro vam je na razpolago širok izbor hrane za zajtrk v hotelu. Seveda je v ceni tudi celoten poseg presaditve las in komplet izdelkov za nego lasišča po presaditvi las.

Prilagajamo lahko veliko različnih želja: z doplačilom uredimo daljše bivanje v Istanbulu, da si lahko pogledate znamenitosti, ki jih je nešteto. Proste dneve imate lahko pred ali po posegu. Lahko uredimo tudi bivanje za dodatne osebe, doplačajo se le nočitve. Skratka prilagodimo se vam v vseh možnih pogledih.

Pred odhodom v Istanbul prejmete številko na katero smo v času potovanja dosegljivi podnevi kakor tudi ponoči.

Pogosta vprašanja

Pri nas boste obravnavani prioritetno, saj se trudimo, da je vsak tretiran posebej in kar se da najboljše. Prilagodimo se vsem različnim željam in stojimo za svojim delom.

Da, tako je! Po končanem posegu dobite garancijo* s strani klinike, da bodo lasje, ki so bili presajeni, ostali do konca življenja in ne bodo odpadli.

*Garancija velja po naši potrditvi, da so korenine v zadnjem delu glave zdrave

Sam poseg presaditve las je odvisen od količine presajenih las, vendar se giblje med 4 in 8 ur.

Na naši kliniki v Turčiji vsi govorijo tekoče angleško. Če pa vam angleščina ni najbolj domača, smo vam v času, ko ste na kliniki, na voljo za vsa prevajanja.

Opomba

Bolniki, ki trpijo za hepatitisom B, hepatitisom C, hepatitisom D ali HIV, niso upravičeni do zdravljenja v Turčiji.

Kdo vam pomaga?

Sem David Očko, lastnik frizersko kozmetičnega salona v Slovenskih Konjicah. Frizerji se nenehno srečujemo s problematiko izpadanja las, zaradi katere ljudje izgubljajo svojo samozavest. Ne glede na to, kaj stranka reče, čutim bolečino vsakega. Več kot jasno mi je, da bi ljudje (sploh moški) dali vse, da se jim ne bi bilo treba nikoli več obriti glave, ampak bi ponovno s ponosom nosili polno pričesko; pa naj si bo dolgih ali kratko pristriženih las.

S svojimi strankami sem več kot želel doživeti tisti zmagoslavni občutek: ko po presaditvi sedejo na moj frizerski stolček in jim ponovno oblikujem pričesko. Zato sem se odpravil v Istanbul, mesto najboljših klinik za presaditev las in našel eno najbolj idealnih klinik za ta poseg.

Iskal sem kliniko, ki je certificirana, zdravnik-kirurg dovolj izkušen in natančen, da so rezultati ne le preizkušeni, ampak garantirani in – nenazadnje – da so cene take, ki si jih tudi v Sloveniji lahko privoščimo.

VSE INFORMACIJE – ZASEBNO IN DISKRETNO

Zavedam se, da se vam ob tako velikem in željenem koraku verjetno poraja še kakšno vprašanje, zato želim biti na voljo za vse odgovore. Vabim vas, da kliknete na spodnji gumb in se prijavite na prvi brezplačni posvet.

Nekaj trenutkov za tem ko boste kliknili “PRIJAVI SE”, boste v svoj e-mail nabiralnik prejeli katalog s podrobnejšimi informacijami, zelo hitro za tem pa tudi moj klic, v katerem vam bom na voljo z odgovori na vsa vaša vprašanja.

Prijava na prvi posvet

S klikom na PRIJAVI SE, boste prenesli brezplačen katalog s podrobnejšimi informacijami.

Predobro, da bi bilo res?

Ste eden izmed tistih, ki mu v ozadju vedno odzvanja;
“Kje je zanka? Je kaj, kar sem spregledal?”

Res je. Pomembna informacija, ki je nikakor ne smem pozabiti omeniti. Vem, kako pomembno je meni, da ko si nekaj želim, da to dobim čim prej (beri: včeraj je včasih že prepozno …), vendar nikakor ne na račun kakovosti! Predvidevam, da je za vas popolnoma enako …

Naša butična klinika, Hair Avrasya, si prizadeva ohranjati visok standard in garantirati rezultate. Pomembno nam je, da so storitve opravljene na vrhunski ravni. Vsaka nadstandardna storitev pa potrebuje svoj čas. Zato naša klinika sprejema le omejeno število pacientov. Ne moremo garantirati, da boste prišli na vrsto tako hitro, kot si bi želeli, če boste odlašali.

Zato le vprašanje: Si želite vaše pričeske iz vaših najstniških let, do konca življenja?

Kliknite na gumb “PRIJAVA” še danes in prejeli boste katalog s podrobnejšimi informacijami, v roku 48 ur od prijave pa tudi moj klic – brezplačen posvet z odgovori na vsa vaša vprašanja.

*Garancija velja po naši potrditvi, da so korenine v zadnjem delu glave zdrave.