Striženje

Tako David kot tudi Urška se lahko pohvalita z opravljeno geometrijsko šolo striženja Prizma. David je svoje znanje nadgrajeval z ustvarjalci modne linije K-now, ki izhaja vsako leto v Italiji in se prenaša po celem svetu. Na modnih dogodkih je David delal z več znanimi imeni frizerske mode v svetu kot so, Mauro Galzignato, Richard Thompson, Davide Carlucci, Riccardo Rogari … Svoje znanje pa je David predal tudi Urški, zato lahko pri obeh dobite vse vrste modnih in klasičnih pričesk.

Še posebej pa smo izpopolnili moško striženje, tako da nam lahko zaupate pri vseh vrstah pričesk tako ”old school” kot tudi najmodernejše moške frizure.

V salonu Lifestyle uporabljamo vrhunsko lasno kozmetiko Kemon. Pri nas vas lahko pobarvamo z dvema sistemoma barvanja. Nayo color system in Cramer Color.

 

Nayo barve so brez amonijaka in vsebujejo do 70 % sestavin naravnega izvora. Barve so na osnovi jogurta, ki nam daje nežnost, zato so barve primerne za vse vrste občutljivih lasišč.

Cramer Color so barve, ki so primerne za vse vrste las, kot tudi najtrše sive lase. Je zelo dolgo obstojna barva, saj vsebuje zaščitno tehnologijo, ki preprečujejo prehitro oksidacijo barve. Nežnost in sijaj daje kokosovo olje, ki je prisotno v barvah.

Obe linije pa vsebujeta Kemonov ponos, patentirano mešanico rastlinskih izvlečkov po imenu Velian Complex. Znanstvene raziskave so pokazale, da ima »posebna mešanica izvlečkov lučnika, smilja, lana in barvilne kamilice, pridelanih z ekološkim kmetijstvom v Kemon Open Lab, pomembne protivnetne, antibakterijske in antioksidantne lastnosti« in močan sinergijski učinek. Lučnik deluje blagodejno, smilj deluje pomirjujoče in podarja svežino, lan deluje zaščitno in mehčalno, barvilna kamilica antioksidantno.

Barvanje

Britje in urejanje brade

Res je, kar se govori. Daleč naokoli ni nikogar, ki bi vašo brado spravil v red bolje kot David Očko. David je razvil svoj sistem urejanja brade, ki izhaja iz najrazličnejših tehnik geometrijskega striženja, več prijemov pa se je priučil in jih med seboj združil v ritual, ki je tako sproščujoč, da boste mogoče celo zadremali.

Ob koncu rituala boste v ogledalu videli sebe s čudovito brado, ki bo prilagojena vašim željam in vašemu obrazu.

Klasično britje pa je ritual, ki ga le še redko najdemo, a to je le za prave ”dede”, saj si to le ti zaslužijo. Olje za brado, topla brisača, krema za britje, britje z britvijo… Vse to boste lahko doživeli pri nas, prav tako kot nekoč, je da še malenkost boljše!

Za vse vrste posebnih ali vsakdanjih priložnosti bo poskrbela Urška, ki bo primerno uredila vašo pričesko. Da pa boste zasijali v najboljši luči pa vam bo Urška ustvarila še čudovit make-up, ki bo v skladu s frizuro in vašim dogodkom.

Svečane priložnosti

Nega las

Vaše lase bomo negovali z Kemonovo nežno linijo Actyva, ki je prijazna do vaših las in lasišča. Tudi Actyva vsebuje Velian Complex, ki zdravi vaše lase in lasišče. Med devetimi različnimi linijami se najdejo izdelki za vsako lasišče in lase. Lase vam bomo spravili v najboljšo formo ali pa pozdravili kakšno bolezensko stanje lasišče. Ta veganska linija ima visok odstotek sestavin naravnega izvora, različnih sestavin naravnega izvora pa je več kot 100, na katerih temeljijo naše formule.

NAŠ USPEH SO ZADOVOLJNE STRANKE

Mnenja strank

“Pri Davidu sem vedno zadovoljen s frizuro. Tudi moja punca jo vedno pohvali.”

Jure P.

“Moja barva dolgo drži, vedno je dobro vzdušje pa še kavico dobim.”

Maja M.

“Držijo se termina in v slabe pol ure grem iz salona s frizuro, ki mi je všeč. Dobri so, hitri in učinkoviti.”

Rok M.